Willem-Alexander en Maxima in Griekenland: waar zitten de andere royals?

Willem-Alexander en Maxima in Griekenland: waar zitten de andere royals?

Donderdag 18 augustus 2022 om 20:35

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima genieten op dit moment van de vakantie in Griekenland, maar ze krijgen daar vanuit de Nederlandse samenleving veel kritiek op. De vraag bij RTL Boulevard luidt dan: waar zijn de rest van de royals?

<em>Willem-Alexander</em> en <em>Maxima</em> in Griekenland: waar zitten de andere royals? Koning Willem-Alexander en koningin Máxima genieten op dit moment van de vakantie in Griekenland, maar ze krijgen daar vanuit de Nederlandse samenleving veel kritiek op. De vraag bij RTL Boulevard luidt dan: waar zijn de rest van de royals? HonkvastJeroen Snel weet daar het antwoord wel op. Want de Nederlandse koning, koningin en prinsessen genieten van de vakantie: "Beatrix zit al sinds jaar en dag in Tavernel, vlakbij Florence. Je ziet dat ze heel erg honkvast zijn. Maar het is vooral makkelijk, betrouwbaar en prettig." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: Annemarie de Kunder spot koningin Máxima tijdens vakantie in Griekenland Bekijk deze video »
Royals :
Willem-Alexander en Maxima in Griekenland: waar zitten de andere royals?

Honkvast
Jeroen Snel weet daar het antwoord wel op. Want de Nederlandse koning, koningin en prinsessen genieten van de vakantie: "Beatrix zit al sinds jaar en dag in Tavernel, vlakbij Florence. Je ziet dat ze heel erg honkvast zijn. Maar het is vooral makkelijk, betrouwbaar en prettig."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's