Nielson verrast Blanks met 'Spelregels', hertaling Dua Lipa's 'New Rules' (video)

Nielson verrast Blanks met 'Spelregels', hertaling Dua Lipa's 'New Rules' (video)

Nielson verrast artiest Blanks in zijn aflevering van Beste Zangers met een hertaling van een hit van Dua Lipa, waarmee Simon zelf veel succes had op YouTube. Het liedje 'Spelregels' heeft de potentie een hit te worden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nielson</em> verrast <em>Blanks</em> met 'Spelregels', hertaling Dua Lipa's 'New Rules' (video) Nielson verrast artiest Blanks in zijn aflevering van Beste Zangers met een hertaling van een hit van Dua Lipa, waarmee Simon zelf veel succes had op YouTube. Het liedje 'Spelregels' heeft de potentie een hit te worden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. New RulesHet liedje 'New Rules' van Dua Lipa was een onderdeel van het succes van Blanks op YouTube. Door de nummers van Dua Lipa kreeg Blanks veel meer succes en ging regelmatig viraal. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nielson verrast Blanks met 'Spelregels', hertaling Dua Lipa's 'New Rules' (video)

New Rules
Het liedje 'New Rules' van Dua Lipa was een onderdeel van het succes van Blanks op YouTube. Door de nummers van Dua Lipa kreeg Blanks veel meer succes en ging regelmatig viraal.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's