Beste Zangers: Ferdi Bolland zingt 'Except for You' (video)

Beste Zangers: Ferdi Bolland zingt 'Except for You' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Ferdi Bolland zingt 'Except for You' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Ferdi Bolland kende Blanks eigenlijk alleen van zijn dochters, die al regelmatig naar zijn repetoire luisteren. 'Except for You' viel de begenadigd producent het meest in de smaak en deze brengt hij dan ook ten gehore. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers: Ferdi Bolland zingt 'Except for You' (video)

Ferdi Bolland kende Blanks eigenlijk alleen van zijn dochters, die al regelmatig naar zijn repetoire luisteren. 'Except for You' viel de begenadigd producent het meest in de smaak en deze brengt hij dan ook ten gehore.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV