Beste Zangers gemist? Jaap Reesema zingt 'Ik hoor alleen bij jou' (video)

Beste Zangers gemist? Jaap Reesema zingt 'Ik hoor alleen bij jou' (video)

Jaap Reesema ging door het repetoire van Blanks en het lied 'Ik hoor alleen bij jou' sprak de zanger en podcastmaker het meest aan. Het lied gaat over het maken van offers voor de carrière.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> gemist? Jaap Reesema zingt 'Ik hoor alleen bij jou' (video) Jaap Reesema ging door het repetoire van Blanks en het lied 'Ik hoor alleen bij jou' sprak de zanger en podcastmaker het meest aan. Het lied gaat over het maken van offers voor de carrière. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. VerjaardagVolgens Blanks betekent de carrière in de muziekindustrie veel offers: "Het is soms simpelweg niet mogelijk om alle verjaardagen bij te wonen." Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Jaap Reesema zingt 'Ik hoor alleen bij jou' (video)

Verjaardag
Volgens Blanks betekent de carrière in de muziekindustrie veel offers: "Het is soms simpelweg niet mogelijk om alle verjaardagen bij te wonen."

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV