Beste Zangers gemist? Sanita Lorena zingt Blanks' eigen 'Dance Alone'

Beste Zangers gemist? Sanita Lorena zingt Blanks' eigen 'Dance Alone'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> gemist? Sanita Lorena zingt Blanks' eigen 'Dance Alone' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Blanks bracht zijn jeugd door in een prachtig dorpje in Groningen, van maar liefst achttien inwoners. Dat is iets dat Sanita, die zelf uit een Zeeuws dorpje komt, wel herkent. Daarom zingt ze 'Dance Alone', wel op haar eigen wijze. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Sanita Lorena zingt Blanks' eigen 'Dance Alone'

Blanks bracht zijn jeugd door in een prachtig dorpje in Groningen, van maar liefst achttien inwoners. Dat is iets dat Sanita, die zelf uit een Zeeuws dorpje komt, wel herkent. Daarom zingt ze 'Dance Alone', wel op haar eigen wijze.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV