SGP-kamerlid Bisschop bij Op1: "Situatie asielcrisis had voorkomen kunnen worden"

SGP-kamerlid Bisschop bij Op1: "Situatie asielcrisis had voorkomen kunnen worden"

Roelof Bisschop, Kamerlid namens de SGP, vind de situatie rond de asielcrisis beneden peil. Volgens hem is de situatie beleidsmatig niet verdedigbaar en hij houdt het kabinet daarvoor verantwoordelijk.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>SGP</em>-kamerlid <em>Bisschop</em> bij <em>Op1</em>: &quot;Situatie <em>asielcrisis</em> had voorkomen kunnen worden&quot; Roelof Bisschop, Kamerlid namens de SGP, vind de situatie rond de asielcrisis beneden peil. Volgens hem is de situatie beleidsmatig niet verdedigbaar en hij houdt het kabinet daarvoor verantwoordelijk. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Maatregelen aan de voorkantVolgens Bisschop had de situatie voorkomen had kunnen en moeten worden: "Zet nu eens een robuust asielsysteem op. Ze hadden dit aan kunnen zien komen en je had aal veel eerder maatregelen kunnen nemen aan de voorkant." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
SGP-kamerlid Bisschop bij Op1: "Situatie asielcrisis had voorkomen kunnen worden"

Maatregelen aan de voorkant
Volgens Bisschop had de situatie voorkomen had kunnen en moeten worden: "Zet nu eens een robuust asielsysteem op. Ze hadden dit aan kunnen zien komen en je had aal veel eerder maatregelen kunnen nemen aan de voorkant."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV