Op1: Eén op de tien Nederlandse vrouwen kan tampons niet betalen

Op1: Eén op de tien Nederlandse vrouwen kan tampons niet betalen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Eén op de tien Nederlandse vrouwen kan tampons niet betalen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Eén op de tien vrouwen in Nederland kunnen de tampons of andere hulpmiddelen bij menstruatie niet meer betalen. Er wordt nu gepleit om deze middelen gratis aan te bieden. Janet Ramesar pleit daar hard voor: "Ik moest kiezen: mijn zoon te eten geven of doorlekken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Eén op de tien Nederlandse vrouwen kan tampons niet betalen

Eén op de tien vrouwen in Nederland kunnen de tampons of andere hulpmiddelen bij menstruatie niet meer betalen. Er wordt nu gepleit om deze middelen gratis aan te bieden. Janet Ramesar pleit daar hard voor: "Ik moest kiezen: mijn zoon te eten geven of doorlekken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV