Vandaag Inside gemist? Sam Hagens over crises in Nederland: "Slecht beleid"

Vandaag Inside gemist? Sam Hagens over crises in Nederland: "Slecht beleid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? Sam Hagens over crises in Nederland: &quot;Slecht beleid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Sam Hagens, politiek verslaggever van Hart van Nederland, zegt aan de bar bij Vandaag Inside dat de crises in Nederland toch vaak in de oorsprong uit Den Haag zelf komen: "Het is toch vaak een gevolg van slecht beleid dat uit Den Haag komt." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sam Hagens, politiek verslaggever van Hart van Nederland, zegt aan de bar bij Vandaag Inside dat de crises in Nederland toch vaak in de oorsprong uit Den Haag zelf komen: "Het is toch vaak een gevolg van slecht beleid dat uit Den Haag komt."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV