Vandaag Inside gemist? Johan Derksen vindt dat "Rutte zijn consequenties moet trekken"

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen vindt dat "Rutte zijn consequenties moet trekken"

Johan Derksen blijft staan achter zijn stem op Mark Rutte, maar vind wel dat de leider van ons land zijn "consequenties moet trekken" en moet nadenken of hij nog verder moet als premier. Dat zegt hij bij Vandaag Inside.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> vindt dat &quot;Rutte zijn consequenties moet trekken&quot; Johan Derksen blijft staan achter zijn stem op Mark Rutte, maar vind wel dat de leider van ons land zijn "consequenties moet trekken" en moet nadenken of hij nog verder moet als premier. Dat zegt hij bij Vandaag Inside. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Geen vervangerHij snijdt samen met Hart van Nederland-verslaggever Sam Hagens overigens ook wel een kanttekening aan: "Er is gewoon geen vervanger voor hem. En het vertrouwen was aan het begin van deze periode ook al helemaal niet groot." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geen vervanger
Hij snijdt samen met Hart van Nederland-verslaggever Sam Hagens overigens ook wel een kanttekening aan: "Er is gewoon geen vervanger voor hem. En het vertrouwen was aan het begin van deze periode ook al helemaal niet groot."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV