Op1: Eric van den Berg verloor dochter bijna en waarschuwt automobilisten voor schoolkinderen

Op1: Eric van den Berg verloor dochter bijna en waarschuwt automobilisten voor schoolkinderen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Eric van den Berg verloor dochter bijna en waarschuwt automobilisten voor <em>schoolkinderen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Eric van den Berg verloor zijn dochter bijna door een onoplettende automobilist. Met het nieuwe schooljaar in aantocht schoof hij aan bij Op1 om chauffeurs te waarschuwen voor fietsende kinderen. Tegenwoordig is het nóg belangrijker om zulke waarschuwingen af te geven, want veel automobilisten worden verleid om tijdens het rijden op hun mobiele telefoon te kijken. Twee belangrijke adviezen: ga op tijd weg (zodat je geen halsbrekende manoeuvres hoeft uit te halen om op tijd te zijn) en zet je mobiel op stil. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Eric van den Berg verloor dochter bijna en waarschuwt automobilisten voor schoolkinderen

Eric van den Berg verloor zijn dochter bijna door een onoplettende automobilist. Met het nieuwe schooljaar in aantocht schoof hij aan bij Op1 om chauffeurs te waarschuwen voor fietsende kinderen. Tegenwoordig is het nóg belangrijker om zulke waarschuwingen af te geven, want veel automobilisten worden verleid om tijdens het rijden op hun mobiele telefoon te kijken. Twee belangrijke adviezen: ga op tijd weg (zodat je geen halsbrekende manoeuvres hoeft uit te halen om op tijd te zijn) en zet je mobiel op stil.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV