Op1: Europees kampioene Marrit Steenbergen schrijft zwemgeschiedenis

Op1: Europees kampioene Marrit Steenbergen schrijft zwemgeschiedenis

De geweldige zwemmmer Marrit Steenbergen zit vanavond aan tafel bij Op1. Ze schreef afgelopen week geschiedenis doordat ze zeven (!) medailles won in het Italiaanse Rome.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Europees kampioene <em>Marrit Steenbergen</em> schrijft zwemgeschiedenis De geweldige zwemmmer Marrit Steenbergen zit vanavond aan tafel bij Op1. Ze schreef afgelopen week geschiedenis doordat ze zeven (!) medailles won in het Italiaanse Rome. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. "Onwerkelijk"De kersverse Europees kampioene op zeven zwemonderdelen kan het nog steeds niet helemaal geloven: "Het blijft een beetje onwerkelijk. Ik had dat vooraf zeker niet gedacht." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Europees kampioene Marrit Steenbergen schrijft zwemgeschiedenis

"Onwerkelijk"
De kersverse Europees kampioene op zeven zwemonderdelen kan het nog steeds niet helemaal geloven: "Het blijft een beetje onwerkelijk. Ik had dat vooraf zeker niet gedacht."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's