Muziekfeest op het Plein gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Muziekfeest op het Plein gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Muziekfeest op het Plein gemist? Bekijk hier de hele uitzending De zomer loopt langzaam op zijn einde en vanavond is de laatste aflevering van Muziekfeest op het Plein te zien op NPO 1. Het zomerse muziekspektakel was dit jaar terug van weggeweest na twee coronajaren. Crème de la crèmeBij Muziekfeest op het Plein betreedt de crème de la crème van de Nederlandstalige artiesten het podium. Jan Smit verwelkomt als gastheer een aantal bekende collega's op het podium, zoals Snelle, Jeroen van der Boom, Jannes, Django Wagner en Wolter Kroes. De Volendammer treedt zelf ook op. HoutenDeze laatste aflevering is - net als de voorlaatste aflevering - opgenomen op Het Rond, het grote plein in het Utrechtse Houten. Op deze plek bouwen de Nederlandse topartiesten met een vrolijk publiek een feestje, waardoor het weer ouderwets gezellig zal worden. Bekijk ook Bekijk de beelden: boe-geroep en bierdouche voor Waylon tijdens Muziekfeest Op Het Plein Bekijk deze video » Video: Mart Hoogkamer en Frans Bauer zetten Muziekfeest op het Plein op stelten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De zomer loopt langzaam op zijn einde en vanavond is de laatste aflevering van Muziekfeest op het Plein te zien op NPO 1. Het zomerse muziekspektakel was dit jaar terug van weggeweest na twee coronajaren.

Crème de la crème
Bij Muziekfeest op het Plein betreedt de crème de la crème van de Nederlandstalige artiesten het podium. Jan Smit verwelkomt als gastheer een aantal bekende collega's op het podium, zoals Snelle, Jeroen van der Boom, Jannes, Django Wagner en Wolter Kroes. De Volendammer treedt zelf ook op.

Houten
Deze laatste aflevering is - net als de voorlaatste aflevering - opgenomen op Het Rond, het grote plein in het Utrechtse Houten. Op deze plek bouwen de Nederlandse topartiesten met een vrolijk publiek een feestje, waardoor het weer ouderwets gezellig zal worden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren Muziekfeest op het Plein


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV