Angela de Jong over gesprek Khalid Kasem met Jaimie Vaes: "Slechtste interview van het jaar"

Angela de Jong over gesprek Khalid Kasem met Jaimie Vaes: "Slechtste interview van het jaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> over gesprek Khalid Kasem met <em>Jaimie Vaes</em>: &quot;Slechtste interview van het jaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Bij Vandaag Inside wordt de nieuwe Televizier-Ster Impact besproken met Angela de Jong. Volgens de tv-columnist is de prijs speciaal in het leven geroepen om #BOOS te eren vanwege de onthullende reportage over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. De Jong vindt echter dat er een lijstje met "belachelijke alternatieven" is opgetuigd waar mensen op kunnen stemmen. Daar zit ook het gesprek van Khalid Kasem met Jaimie Vaes in Khalid & Sophie bij, volgens De Jong "het slechtste interview van het jaar". Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij Vandaag Inside wordt de nieuwe Televizier-Ster Impact besproken met Angela de Jong. Volgens de tv-columnist is de prijs speciaal in het leven geroepen om #BOOS te eren vanwege de onthullende reportage over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. De Jong vindt echter dat er een lijstje met "belachelijke alternatieven" is opgetuigd waar mensen op kunnen stemmen. Daar zit ook het gesprek van Khalid Kasem met Jaimie Vaes in Khalid & Sophie bij, volgens De Jong "het slechtste interview van het jaar".

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV