Samenvatting Fiorentina - FC Twente (play-offs Conference League)

Samenvatting Fiorentina - FC Twente (play-offs Conference League)

Samenvatting <em>Fiorentina - FC Twente</em> (play-offs Conference League) FC Twente wachtte donderdag een prachtige wedstrijd, want de Enschedeërs mochten in de play-offs van de Conference League op bezoek bij Fiorentina. In Florence kwam Twente binnen een mum van tijd op achterstand en nog voor rust werd het ook 2-0, maar Václav Černý verzachtte de pijn enigszins door in de tweede helft de 2-1 tegen de touwen te werken. Op deze manier heeft Twente nog een prima uitgangspositie voor de return in eigen huis. Bekijk de samenvatting van Fiorentina - FC Twente hierboven. Lees en bekijk alles over de Conference League op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting FC Twente - FK Čukarički (Conference League) Bekijk deze video » Samenvatting AZ - Gil Vicente (play offs Conference League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Fiorentina - FC Twente (play-offs Conference League)

FC Twente wachtte donderdag een prachtige wedstrijd, want de Enschedeërs mochten in de play-offs van de Conference League op bezoek bij Fiorentina. In Florence kwam Twente binnen een mum van tijd op achterstand en nog voor rust werd het ook 2-0, maar Václav Černý verzachtte de pijn enigszins door in de tweede helft de 2-1 tegen de touwen te werken. Op deze manier heeft Twente nog een prima uitgangspositie voor de return in eigen huis.

Bekijk de samenvatting van Fiorentina - FC Twente hierboven. Lees en bekijk alles over de Conference League op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV