Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet vieren vakantie: bekijk de zonnige beelden

Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet vieren vakantie: bekijk de zonnige beelden

Max Verstappen geniet nog even van zijn welverdiende vakantie voordat het Formule 1-seizoen weer losbarst. Kelly Piquet, de vriendin van de F1-coureur, deelt mooie beelden van hun heerlijke familievakantie op Instagram. En het is duidelijk dat ze zich niet vervelen…

Bekijk de video van Shownieuws met de social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Max Verstappen</em> en vriendin Kelly Piquet vieren vakantie: bekijk de zonnige beelden Max Verstappen geniet nog even van zijn welverdiende vakantie voordat het Formule 1-seizoen weer losbarst. Kelly Piquet, de vriendin van de F1-coureur, deelt mooie beelden van hun heerlijke familievakantie op Instagram. En het is duidelijk dat ze zich niet vervelen… Bekijk de video van Shownieuws met de social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Max Verstappen op familievakantie met grote liefde Kelly Piquet Bekijk deze video » Kris Kross Amsterdam kijkt uit naar optreden Grand Prix Zandvoort op 4 september Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV