Martin Luther King vs. the FBI: King gezien als gevaarlijkste zwarte man van VS

Martin Luther King vs. the FBI: King gezien als gevaarlijkste zwarte man van VS

De docu Martin Luther King vs. the FBI komt met schokkende onthullingen over de Amerikaanse burgerrechtenactivist die in de jaren ’60 wereldwijd succes had. “De FBI was zeer ongerust door het succes dat King boekte. Ze vreesden dat hij de krachtige, charismatische figuur was die mensen kon mobiliseren”, zo is te horen in de documentaire. King werd destijds gezien als de gevaarlijkste zwarte man in Amerika. “En we moeten alles op alles zetten om hem te vernietigen”, aldus de tweede man van de FBI.

Bekijk de beelden van Martin Luther King vs. the FBI hieronder. Je kunt de docu Martin Luther King vs. the FBI terugkijken bij Gids.tv.

<em>Martin Luther King vs. the FBI</em>: King gezien als gevaarlijkste zwarte man van VS De docu Martin Luther King vs. the FBI komt met schokkende onthullingen over de Amerikaanse burgerrechtenactivist die in de jaren ’60 wereldwijd succes had. “De FBI was zeer ongerust door het succes dat King boekte. Ze vreesden dat hij de krachtige, charismatische figuur was die mensen kon mobiliseren”, zo is te horen in de documentaire. King werd destijds gezien als de gevaarlijkste zwarte man in Amerika. “En we moeten alles op alles zetten om hem te vernietigen”, aldus de tweede man van de FBI. Bekijk de beelden van Martin Luther King vs. the FBI hieronder. Je kunt de docu Martin Luther King vs. the FBI terugkijken bij Gids.tv. Khalid & Sophie: Op bezoek bij perschef van Martin Luther King Bekijk deze video » Amazing Grace: Berget Lewis en Shirma Rouse maken indruk met We shall overcome Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV