I Want Your Song: Simon is dolenthousiast over 'vibe en aura' van songwriter

I Want Your Song: Simon is dolenthousiast over 'vibe en aura' van songwriter

In I Want Your Song is het deze week de taak aan Nick en Simon om hun favoriete liedje uit te kiezen. Verschillende songwriters laten hun nummer horen, in de hoop dat dit de nieuwe single wordt van het Volendamse duo. In een voorproefje is te zien dat Simon Keizer in ieder geval erg enthousiast wordt van de kandidaat. “Je bent echt een heerlijke verschijning, je hebt een lekkere vibe en een goede aura om je heen!”, jubelt Simon. “Nu alleen nog het liedje.” Wellicht wordt dit de laatste single voor Nick en Simon voor een solocarrière gaan?

Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>I Want Your Song</em>: Simon is dolenthousiast over 'vibe en aura' van songwriter In I Want Your Song is het deze week de taak aan Nick en Simon om hun favoriete liedje uit te kiezen. Verschillende songwriters laten hun nummer horen, in de hoop dat dit de nieuwe single wordt van het Volendamse duo. In een voorproefje is te zien dat Simon Keizer in ieder geval erg enthousiast wordt van de kandidaat. “Je bent echt een heerlijke verschijning, je hebt een lekkere vibe en een goede aura om je heen!”, jubelt Simon. “Nu alleen nog het liedje.” Wellicht wordt dit de laatste single voor Nick en Simon voor een solocarrière gaan? Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. I Want Your Song gemist? Mart Hoogkamer zingt het winnende lied 'Diamant' Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Nick & Simon in I Want Your Song Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV