Ernst Daniël Smid vertelt Meilandjes over zijn depressie en nieuw geluk na operatie

Ernst Daniël Smid vertelt Meilandjes over zijn depressie en nieuw geluk na operatie

Ernst Daniël Smid vertelt in de podcast van Erica en Martien Meiland openhartig over de hersenoperatie die hij heeft ondergaan. De ziekte van Parkinson kan niet worden genezen, maar dankzij de operatie heeft hij veel minder last van bijverschijnselen. Even geleden trilde de operazanger heel erg en kon hij slecht praten en lopen, maar het gaat nu veel beter met hem. Smid vertelt meer over zijn depressie, maar ook over hoe hij zich nu herboren voelt dankzij de ingreep.

Bekijk de beelden van de podcast van de Meilandjes hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

<em>Ernst Daniël Smid</em> vertelt Meilandjes over zijn depressie en nieuw geluk na operatie Ernst Daniël Smid vertelt in de podcast van Erica en Martien Meiland openhartig over de hersenoperatie die hij heeft ondergaan. De ziekte van Parkinson kan niet worden genezen, maar dankzij de operatie heeft hij veel minder last van bijverschijnselen. Even geleden trilde de operazanger heel erg en kon hij slecht praten en lopen, maar het gaat nu veel beter met hem. Smid vertelt meer over zijn depressie, maar ook over hoe hij zich nu herboren voelt dankzij de ingreep. Bekijk de beelden van de podcast van de Meilandjes hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Ernst Daniël Smid na operatie vanwege ziekte van Parkinson: ‘Ik ben weer blij’ Bekijk deze video » Video: Ernst Daniël Smid maakt theaterplannen na ingrijpende hersenoperatie Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV