Martien en Erica Meiland willen Nadège laten overvliegen voor uitje Volendam

Martien en Erica Meiland willen Nadège laten overvliegen voor uitje Volendam

Erica en Martien Meiland geven in hun podcast een update over de gezondheid van hun Franse vriendin en voormalig schoonmaakster Nadège. Ze laten weten dat het goed met haar gaat, ondanks een probleem met haar bijnier. De Meilandjes hebben al wilde plannen voor als Nadège weer helemaal beter is. Dan willen ze haar als verrassing laten overvliegen en naar Volendam gaan…

Bekijk de beelden van de podcast van de Meilandjes hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Martien en Erica Meiland willen <em>Nadège</em> laten overvliegen voor uitje Volendam Erica en Martien Meiland geven in hun podcast een update over de gezondheid van hun Franse vriendin en voormalig schoonmaakster Nadège. Ze laten weten dat het goed met haar gaat, ondanks een probleem met haar bijnier. De Meilandjes hebben al wilde plannen voor als Nadège weer helemaal beter is. Dan willen ze haar als verrassing laten overvliegen en naar Volendam gaan… Bekijk de beelden van de podcast van de Meilandjes hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Martien Meiland: 'Wat doet die auto in de hotelkamer?' (video) Bekijk deze video » Martien Meiland & Erica over hun vakantieland Frankrijk: "Je hebt hier alles" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV