Podcast: Martien Meiland vertelt alles over rampzalige rit naar Monaco

Podcast: Martien Meiland vertelt alles over rampzalige rit naar Monaco

In de podcast van de Meilandjes vertelt Martien uitgebreid over wat ze zoal hebben meegemaakt op vakantie. Ze gingen gezellig een dag naar Monaco en wilden een open dak. Het kostte onnoemelijk veel moeite om het dak van de auto te halen, na heel wat strubbelingen is dat gelukt. Maar het werd een rampzalige rit van 4 uur in de hitte, waardoor ze liever een dicht dak en airco hadden gehad…

Bekijk de beelden van de podcast van de Meilandjes hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Podcast: <em>Martien Meiland</em> vertelt alles over rampzalige rit naar Monaco In de podcast van de Meilandjes vertelt Martien uitgebreid over wat ze zoal hebben meegemaakt op vakantie. Ze gingen gezellig een dag naar Monaco en wilden een open dak. Het kostte onnoemelijk veel moeite om het dak van de auto te halen, na heel wat strubbelingen is dat gelukt. Maar het werd een rampzalige rit van 4 uur in de hitte, waardoor ze liever een dicht dak en airco hadden gehad… Bekijk de beelden van de podcast van de Meilandjes hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Martien Meiland: 'Wat doet die auto in de hotelkamer?' (video) Bekijk deze video » Martien Meiland & Erica over hun vakantieland Frankrijk: "Je hebt hier alles" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV