Prinsengrachtconcert viert zaterdag jubileum: bekijk aankondiging Maria Fiselier

Prinsengrachtconcert viert zaterdag jubileum: bekijk aankondiging Maria Fiselier

Het Prinsengrachtconcert viert zaterdag een bijzonder jubileum, dan is het namelijk tijd voor de veertigste editie van het muzikale feest in Amsterdam. Het programma wordt voor het eerst gepresenteerd door mezzosopraan Maria Fiselier, en in de promo is te zien dat zij alvast voor een goede sfeer zorgt op de grachten.

Bekijk de aankondiging voor het Prinsengrachtconcert 2022 hieronder.

Het Prinsengrachtconcert 2022 is zaterdag 20 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je het Prinsengrachtconcert terugkijken bij Gids.tv.

<em>Prinsengrachtconcert</em> viert zaterdag jubileum: bekijk aankondiging Maria Fiselier Het Prinsengrachtconcert viert zaterdag een bijzonder jubileum, dan is het namelijk tijd voor de veertigste editie van het muzikale feest in Amsterdam. Het programma wordt voor het eerst gepresenteerd door mezzosopraan Maria Fiselier, en in de promo is te zien dat zij alvast voor een goede sfeer zorgt op de grachten. Bekijk de aankondiging voor het Prinsengrachtconcert 2022 hieronder. Het Prinsengrachtconcert 2022 is zaterdag 20 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je het Prinsengrachtconcert terugkijken bij Gids.tv. Prinsengrachtconcert: 'Aan de Amsterdamse grachten' wordt alvast gerepeteerd Bekijk deze video » Prinsengrachtconcert 2021: Bekijk het afsluitende 'Aan de Amsterdamse Grachten' Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV