Prinsengrachtconcert viert zaterdag jubileum: bekijk aankondiging Maria Fiselier

Prinsengrachtconcert viert zaterdag jubileum: bekijk aankondiging Maria Fiselier

Vrijdag 19 augustus 2022 om 16:49

Het Prinsengrachtconcert viert zaterdag een bijzonder jubileum, dan is het namelijk tijd voor de veertigste editie van het muzikale feest in Amsterdam. Het programma wordt voor het eerst gepresenteerd door mezzosopraan Maria Fiselier, en in de promo is te zien dat zij alvast voor een goede sfeer zorgt op de grachten.

Bekijk de aankondiging voor het Prinsengrachtconcert 2022 hieronder.

Het Prinsengrachtconcert 2022 is zaterdag 20 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je het Prinsengrachtconcert terugkijken bij Gids.tv.

<em>Prinsengrachtconcert</em> viert zaterdag jubileum: bekijk aankondiging Maria Fiselier Het Prinsengrachtconcert viert zaterdag een bijzonder jubileum, dan is het namelijk tijd voor de veertigste editie van het muzikale feest in Amsterdam. Het programma wordt voor het eerst gepresenteerd door mezzosopraan Maria Fiselier, en in de promo is te zien dat zij alvast voor een goede sfeer zorgt op de grachten. Bekijk de aankondiging voor het Prinsengrachtconcert 2022 hieronder. Het Prinsengrachtconcert 2022 is zaterdag 20 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je het Prinsengrachtconcert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's