John de Bever en Johan Derksen over Televizier-Ring: "De Bevers worden onderschat"

John de Bever en Johan Derksen over Televizier-Ring: "De Bevers worden onderschat"

De realitysoap De Bevers over het leven van volkszanger John de Bever en zijn vriend Kees Stevens is een megasucces! Nu lonkt ook nog de Gouden Televizier-Ring voor John. De zanger uit Berlicum behoort met zijn tv-realityshow tot de 25 kanshebbers voor de prestigieuze landelijke tv-prijs.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John de Bever</em> en <em>Johan Derksen</em> over Televizier-Ring: &quot;De Bevers worden onderschat&quot; De realitysoap De Bevers over het leven van volkszanger John de Bever en zijn vriend Kees Stevens is een megasucces! Nu lonkt ook nog de Gouden Televizier-Ring voor John. De zanger uit Berlicum behoort met zijn tv-realityshow tot de 25 kanshebbers voor de prestigieuze landelijke tv-prijs. Tekst gaat verder onder de video. John en JohanOmroep PowNed ging langs bij John de Bever om te praten over de Televizier-Ring én spraken ze met goede vriend Johan Derksen: "Ik adviseer alle mensen op de Bevers te stemmen, want de Bevers worden onderschat." Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: John de Bever moet feest in Spanje stoppen van de "geluidspolitie" Bekijk deze video » John de Bever haalt Televizier-stemmen binnen: "Zoveel mogelijk!" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Amusement :
John de Bever en Johan Derksen over Televizier-Ring: "De Bevers worden onderschat"

John en Johan
Omroep PowNed ging langs bij John de Bever om te praten over de Televizier-Ring én spraken ze met goede vriend Johan Derksen: "Ik adviseer alle mensen op de Bevers te stemmen, want de Bevers worden onderschat."

Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV