Mark Rutte niet blij met uitspraken Wopke Hoekstra: "Deed de wenkbrauwen rijzen"

Mark Rutte niet blij met uitspraken Wopke Hoekstra: "Deed de wenkbrauwen rijzen"

De opmerkingen van CDA-leider en minister Wopke Hoekstra over de stikstofdoelen zijn nog geen dag oud, maar worden door het kabinet even in de ijskast gezet. "We hebben met elkaar afgesproken die maar even terzijde te leggen", aldus premier Mark Rutte.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mark Rutte</em> niet blij met uitspraken <em>Wopke Hoekstra</em>: &quot;Deed de wenkbrauwen rijzen&quot; De opmerkingen van CDA-leider en minister Wopke Hoekstra over de stikstofdoelen zijn nog geen dag oud, maar worden door het kabinet even in de ijskast gezet. "We hebben met elkaar afgesproken die maar even terzijde te leggen", aldus premier Mark Rutte. Tekst gaat verder onder de video. Stikstofscheuren in KabinetWopke Hoekstra heeft mogelijk voor onrust in de coalitie gezorgd door in een interview met het AD te zeggen dat de deadline van 2030 voor halvering van de stikstofuitstoot wat hem betreft 'niet heilig' is. "Maar dat je ook gewoon praktisch moet zijn, dat je moet zorgen dat je met elkaar aan tafel gaat." Volgens Hoekstra levert hij juist een bijdrage aan dat proces. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Legt Hoekstra bom onder kabinet met stikstofuitspraken? Mark Rutte reageert (video) Bekijk deze video » Wopke Hoekstra na uitspraken over stikstof: 'We moeten met elkaar aan tafel’ Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Stikstofscheuren in Kabinet
Wopke Hoekstra heeft mogelijk voor onrust in de coalitie gezorgd door in een interview met het AD te zeggen dat de deadline van 2030 voor halvering van de stikstofuitstoot wat hem betreft 'niet heilig' is. "Maar dat je ook gewoon praktisch moet zijn, dat je moet zorgen dat je met elkaar aan tafel gaat." Volgens Hoekstra levert hij juist een bijdrage aan dat proces.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV