Familie Jelies ten einde raad door prijsstijgingen: "Het levert veel stress op"

Familie Jelies ten einde raad door prijsstijgingen: "Het levert veel stress op"

Voor steeds meer mensen in Nederland wordt het lastig om de eindjes aan elkaar te knopen nu de prijzen gigantisch aan het stijgen zijn. Dat geldt ook voor de gezinnen uit Een Huis Vol, waaronder de familie Jelies met hun negen kinderen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Familie Jelies</em> ten einde raad door <em>prijsstijgingen</em>: &quot;Het levert veel stress op&quot; Voor steeds meer mensen in Nederland wordt het lastig om de eindjes aan elkaar te knopen nu de prijzen gigantisch aan het stijgen zijn. Dat geldt ook voor de gezinnen uit Een Huis Vol, waaronder de familie Jelies met hun negen kinderen. Tekst gaat verder onder de video. Veel stressVader Johan probeert tijdens de wekelijkste boodschappen zoveel mogelijk de hand op de knip te houden, maar dat is niet altijd even makkelijk. "Het levert wel een hoop stress op", aldus Janneke Jellies. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Familie Jelies ten einde raad door prijsstijgingen: "Het levert veel stress op"

Veel stress
Vader Johan probeert tijdens de wekelijkste boodschappen zoveel mogelijk de hand op de knip te houden, maar dat is niet altijd even makkelijk. "Het levert wel een hoop stress op", aldus Janneke Jellies.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV