Video: Langverwachte samenwerking Elton John en Britney Spears uitgelekt

Video: Langverwachte samenwerking Elton John en Britney Spears uitgelekt

Het langverwachten duet van Elton John en Britney Spears is vandaag per ongeluk uitgelekt. Het gaat om het nummer 'Hold Me Closer', een remix van Eltons megahit 'Tiny Dancer'.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Langverwachte samenwerking <em>Elton John</em> en <em>Britney Spears</em> uitgelekt Het langverwachten duet van Elton John en Britney Spears is vandaag per ongeluk uitgelekt. Het gaat om het nummer 'Hold Me Closer', een remix van Eltons megahit 'Tiny Dancer'. Tekst gaat verder onder de video. Gemengde reactiesWanneer de single uitkomt, is nog niet duidelijk. Maar vrijdag doken plots wel fragmenten eruit op sociale media op, waarin je Britney meerdere flarden tekst van Elton John hoort zingen. Dat leidde meteen tot een storm van reacties op sociale media. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Langverwachte samenwerking Elton John en Britney Spears uitgelekt

Gemengde reacties
Wanneer de single uitkomt, is nog niet duidelijk. Maar vrijdag doken plots wel fragmenten eruit op sociale media op, waarin je Britney meerdere flarden tekst van Elton John hoort zingen. Dat leidde meteen tot een storm van reacties op sociale media.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV