Kees Jansma velt oordeel over Antony: "Vind het niet leuk om naar te kijken"

Kees Jansma velt oordeel over Antony: "Vind het niet leuk om naar te kijken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Ajax dreigt vlak voor het einde van de transfermarkt alsnog afscheid te moeten nemen van Antony. Het Engelse Manchester United zou een bod van 80 miljoen hebben uitgebracht, maar dat bod werd door de Amsterdammers snel van tafel geveegd. Kees Jansma velt in Veronica Offside een oordeel over de gewilde Braziliaan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kees Jansma</em> velt oordeel over <em>Antony</em>: &quot;Vind het niet leuk om naar te kijken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv. Ajax dreigt vlak voor het einde van de transfermarkt alsnog afscheid te moeten nemen van Antony. Het Engelse Manchester United zou een bod van 80 miljoen hebben uitgebracht, maar dat bod werd door de Amsterdammers snel van tafel geveegd. Kees Jansma velt in Veronica Offside een oordeel over de gewilde Braziliaan. Tekst gaat verder onder de video. Antony"Ik vind hem niet leuk om naar te kijken, ik ben geen fan van zijn karakter. Ik herinner mij een wedstrijd tegen Feyenoord waar hij heel vervelend was, Ik vind hem héél vervelend", aldus Kees Jansma. Veel Britse media verwachten dat United snel een tweede poging gaat wagen. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Antony
"Ik vind hem niet leuk om naar te kijken, ik ben geen fan van zijn karakter. Ik herinner mij een wedstrijd tegen Feyenoord waar hij heel vervelend was, Ik vind hem héél vervelend", aldus Kees Jansma. Veel Britse media verwachten dat United snel een tweede poging gaat wagen.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV