ZIEN: Femke Bol wint ook GOUD op 400 meter horden (EK atletiek)

ZIEN: Femke Bol wint ook GOUD op 400 meter horden (EK atletiek)

Een unieke dubbelslag op het EK atletiek in München! Femke Bol heeft vrijdagavond de 400 meter horden op haar naam geschreven. De 22-jarige Nederlandse toonde zich superieur in de finale.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Femke Bol</em> wint ook GOUD op <em>400 meter horden</em> (EK atletiek) Een unieke dubbelslag op het EK atletiek in München! Femke Bol heeft vrijdagavond de 400 meter horden op haar naam geschreven. De 22-jarige Nederlandse toonde zich superieur in de finale. Tekst gaat verder onder de video. KampioenschapsrecordBol snelde in het Olympiastadion naar een tijd van 52,67 seconden, een kampioenschapsrecord. In de 88-jarige geschiedenis van de EK atletiek slaagde geen enkele vrouw erin te zegevieren op zowel de 400 meter als de 400 meter horden. Bekijk de 400 meter horden op het EK atletiek hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van het EK atletiek in München. Bekijk ook ZIEN: Femke Bol wint GOUD op 400 meter (EK atletiek) Bekijk deze video » Femke Bol na winnen goud op EK atletiek: "Het is niet te geloven" (video) Bekijk deze video »
Sport :
ZIEN: Femke Bol wint ook GOUD op 400 meter horden (EK atletiek)

Kampioenschapsrecord
Bol snelde in het Olympiastadion naar een tijd van 52,67 seconden, een kampioenschapsrecord. In de 88-jarige geschiedenis van de EK atletiek slaagde geen enkele vrouw erin te zegevieren op zowel de 400 meter als de 400 meter horden.

Bekijk de 400 meter horden op het EK atletiek hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van het EK atletiek in München.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV