Wesley Sneijder zat op tribune bij Oranje: "Ik kon de wedstrijd niet zien"

Wesley Sneijder zat op tribune bij Oranje: "Ik kon de wedstrijd niet zien"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wesley Sneijder</em> zat op tribune bij <em>Oranje</em>: &quot;Ik kon de wedstrijd niet zien&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv. Wesley Sneijder vertelt in Veronica Offside een anekdote over zijn tijd bij het Nederlands elftal. De oud-voetballer zat niet bij de wedstrijdselectie en moest dus plaatsnemen op de tribune: "Iedereen ging staan dus kon de wedstrijd niet zien! Op een gegeven moment ben ik ook weggelopen." Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesley Sneijder vertelt in Veronica Offside een anekdote over zijn tijd bij het Nederlands elftal. De oud-voetballer zat niet bij de wedstrijdselectie en moest dus plaatsnemen op de tribune: "Iedereen ging staan dus kon de wedstrijd niet zien! Op een gegeven moment ben ik ook weggelopen."

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV