Peter Pannekoek: Later was alles beter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Peter Pannekoek: Later was alles beter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Peter Pannekoek: Later was alles beter gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de cabaretvoorstelling Later was alles beter van Peter Pannekoek te zien op NPO 1. Van september 2018 tot en met de uitbraak van de coronapandemie in 2020 speelde de succesvolle cabaretier met deze show in de Nederlandse theaters. #MeTooIn Later was alles beter gaat Pannekoek in op de actualiteit van 2018, die ook in 2022 nog altijd verrassend actueel blijkt. Het gaat over veranderende tijden, macht, #MeToo, nieuwe verhoudingen tussen man en vrouw en mededogen. Pannekoek ziet hoe 'het oude' aan het sterven is, maar dat 'het nieuwe' nog geboren moet worden - dit is de tijd van monsters. OudejaarsconferencePannekoek ontving voor Later was alles beter de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker. Die belofte heeft hij inmiddels volledig ingevuld, want afgelopen jaar speelde Pannekoek voor het eerst een Oudejaarsconference - waarin hij de bijnaam "Pauperkabouter" voor Lil' Kleine introduceerde. Ook haalde hij vorig jaar het nieuws door het woord "staatsontvoeringen" te introduceren om de uithuisgeplaatste kinderen van de Toeslagenaffaire mee aan te duiden. Bekijk ook De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Peter Pannekoek over zijn allerergste optreden Bekijk deze video » Peter Pannekoek bij Humberto: "Toeslagenaffaire niet voor te stellen in land als Nederland" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de cabaretvoorstelling Later was alles beter van Peter Pannekoek te zien op NPO 1. Van september 2018 tot en met de uitbraak van de coronapandemie in 2020 speelde de succesvolle cabaretier met deze show in de Nederlandse theaters.

#MeToo
In Later was alles beter gaat Pannekoek in op de actualiteit van 2018, die ook in 2022 nog altijd verrassend actueel blijkt. Het gaat over veranderende tijden, macht, #MeToo, nieuwe verhoudingen tussen man en vrouw en mededogen. Pannekoek ziet hoe 'het oude' aan het sterven is, maar dat 'het nieuwe' nog geboren moet worden - dit is de tijd van monsters.

Oudejaarsconference
Pannekoek ontving voor Later was alles beter de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker. Die belofte heeft hij inmiddels volledig ingevuld, want afgelopen jaar speelde Pannekoek voor het eerst een Oudejaarsconference - waarin hij de bijnaam "Pauperkabouter" voor Lil' Kleine introduceerde. Ook haalde hij vorig jaar het nieuws door het woord "staatsontvoeringen" te introduceren om de uithuisgeplaatste kinderen van de Toeslagenaffaire mee aan te duiden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Peter Pannekoek: Later Was Alles Beter


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV