Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van Oh, wat een jaar! weer te zien op RTL 4. Dit keer ontvangt presentatrice Chantal Janzen twee veteranen uit de Nederlandse entertainmentwereld voor een reis die ver terug in de tijd gaat. Alle fragmenten uit deze uitzending Oh, Wat een Jaar!: bekijk de Nederlandse Beatles met I Want To Hold Your Hand Bekijk deze video » Video: Chantal Janzen huppelt in 1964 over het Oh, Wat een Jaar!-podium Bekijk deze video » Oh, Wat een Jaar!: Carlo Boszhard wordt bekogeld met modelauto's Bekijk deze video » Swinging SixtiesNiemand minder dan Gerard Cox en Patricia Paay, die ten tijde van de uitzending respectievelijk 80 en 71 jaar waren, zijn namelijk te gast! Cox kennen we onder meer als acteur uit Toen was geluk heel gewoon en van zijn grote hit ''t Is weer voorbij die mooie zomer'. Paay is een bekende televisiepersoonlijkheid die als zangeres successen vierde in de jaren zestig, zeventig en tachtig. BeatlesSamen met teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai gaan ze terug naar het jaar 1964. Beatlemania was op dat moment op zijn hoogtepunt en het viertal Dorian Bindels, Thomas Cammaert, Tommie Christiaan en Patrick Martens geeft een gastoptreden als The Beatles. 1964 was verder het jaar van de ontluikende Vietnamoorlog, maar ook van Mary Poppins. Bekijk ook RTL Boulevard: dochter Patricia Paay heeft heel veel moeite gehad met scheiding ouders Bekijk deze video » Zien: Patricia Paay geeft exclusieve rondleiding door oude villa haar en Adam Curry Bekijk deze video »
Uitzending :
Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van Oh, wat een jaar! weer te zien op RTL 4. Dit keer ontvangt presentatrice Chantal Janzen twee veteranen uit de Nederlandse entertainmentwereld voor een reis die ver terug in de tijd gaat.

Swinging Sixties
Niemand minder dan Gerard Cox en Patricia Paay, die ten tijde van de uitzending respectievelijk 80 en 71 jaar waren, zijn namelijk te gast! Cox kennen we onder meer als acteur uit Toen was geluk heel gewoon en van zijn grote hit ''t Is weer voorbij die mooie zomer'. Paay is een bekende televisiepersoonlijkheid die als zangeres successen vierde in de jaren zestig, zeventig en tachtig.

Beatles
Samen met teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai gaan ze terug naar het jaar 1964. Beatlemania was op dat moment op zijn hoogtepunt en het viertal Dorian Bindels, Thomas Cammaert, Tommie Christiaan en Patrick Martens geeft een gastoptreden als The Beatles. 1964 was verder het jaar van de ontluikende Vietnamoorlog, maar ook van Mary Poppins.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Oh, Wat Een Jaar!


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV