Samenvatting Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi (GLORY 81)

Samenvatting Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi (GLORY 81)

Samenvatting <em>Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi</em> (GLORY 81) Fragmenten en hoogtepunten Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi Samenvatting Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi (GLORY 81) Bekijk deze video » Zien: Keiharde knock out van Jamal Ben Saddik (video) Bekijk deze video » Bekijk het volledige gevecht Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi (GLORY 81) Bekijk deze video » Dit artikel wordt voortdurend bijgewerkt met de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Als de volledige samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Op zaterdag 20 augustus staat er weer een groot GLORY-evenement op het programma met een interessante headliner: Jamal Ben Saddik neemt het op tegen Benjamin Adegbuyi. Het evenement GLORY 81 is zaterdag 20 augustus vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien bij Videoland. Volg alles van GLORY 81 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.
Samenvatting :
Samenvatting Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi (GLORY 81)

Fragmenten en hoogtepunten Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi

Dit artikel wordt voortdurend bijgewerkt met de hoogtepunten van de wedstrijd tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Als de volledige samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Op zaterdag 20 augustus staat er weer een groot GLORY-evenement op het programma met een interessante headliner: Jamal Ben Saddik neemt het op tegen Benjamin Adegbuyi.

Het evenement GLORY 81 is zaterdag 20 augustus vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien bij Videoland. Volg alles van GLORY 81 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's