Shownieuws: "Nick & Simon maken geen oogcontact meer"

Shownieuws: "Nick & Simon maken geen oogcontact meer"

De liefde tussen Nick en Simon lijkt bekoeld. Dat is wat Shownieuws dit weekend zag bij een optreden op festival ZAND. Het zangduo lijkt elkaar geen blik waardig te gunnen. Dit was Patty Brard ook opgevallen tijdens de laatste aflevering van I Want Your Song: "Ze maken geen oogcontact meer". Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: &quot;Nick &amp; Simon maken geen oogcontact meer&quot; De liefde tussen Nick en Simon lijkt bekoeld. Dat is wat Shownieuws dit weekend zag bij een optreden op festival ZAND. Het zangduo lijkt elkaar geen blik waardig te gunnen. Dit was Patty Brard ook opgevallen tijdens de laatste aflevering van I Want Your Song: "Ze maken geen oogcontact meer". Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder. Lees verder onder de video. Koele bedoelingShownieuws was aanwezig bij het optreden op het festival ZAND. "Nick stond in de file op de A6 en Simon was wel op tijd, dus dat wekt de indruk dat ze niet meer in één auto naar een optreden gaan", vertelt Evert Santegoeds in de uitzending van zaterdagavond. Het was een koele bedoeling, zo zag onze verslaggever. "Onze verslaggever die daar aanwezig was zegt: "Ze gunnen elkaar gewoon geen blik waardig lijkt het wel." Nick en Simon vertelden eerder al soloplannen te hebben. Wat ze precies gaan doen, maken ze binnenkort bekend in de talkshow van Eva Jinek. Jinek, met Nick & Simon, is op maandagavond 29 augustus om 22:00 uur te zien op RTL4. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van Nick & Simon in I Want Your Song Bekijk deze video » I Want Your Song: Simon is dolenthousiast over 'vibe en aura' van songwriter Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Koele bedoeling
Shownieuws was aanwezig bij het optreden op het festival ZAND. "Nick stond in de file op de A6 en Simon was wel op tijd, dus dat wekt de indruk dat ze niet meer in één auto naar een optreden gaan", vertelt Evert Santegoeds in de uitzending van zaterdagavond. Het was een koele bedoeling, zo zag onze verslaggever. "Onze verslaggever die daar aanwezig was zegt: "Ze gunnen elkaar gewoon geen blik waardig lijkt het wel." Nick en Simon vertelden eerder al soloplannen te hebben. Wat ze precies gaan doen, maken ze binnenkort bekend in de talkshow van Eva Jinek.

Jinek, met Nick & Simon, is op maandagavond 29 augustus om 22:00 uur te zien op RTL4.

Actuele video's

Meer actuele video's