Oh, Wat een Jaar!: Carlo Boszhard wordt bekogeld met modelauto's

Oh, Wat een Jaar!: Carlo Boszhard wordt bekogeld met modelauto's

Op de zaterdag 20 augustus zagen we op RTL 4 Oh, Wat Een Jaar! in het jaar 1964. Gerard Cox en Patricia Paay waren te gast en werden getest op wat zij nog allemaal weten van dit jaar. Tijdens de vraag 'Wat is de merknaam van deze modelauto's?' kreeg Carlo Boszhard bijna een autootje tegen zijn hoofd. Bekijk het fragment hieronder.

Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.30 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Oh, Wat een Jaar!</em>: <em>Carlo Boszhard</em> wordt bekogeld met modelauto's Op de zaterdag 20 augustus zagen we op RTL 4 Oh, Wat Een Jaar! in het jaar 1964. Gerard Cox en Patricia Paay waren te gast en werden getest op wat zij nog allemaal weten van dit jaar. Tijdens de vraag 'Wat is de merknaam van deze modelauto's?' kreeg Carlo Boszhard bijna een autootje tegen zijn hoofd. Bekijk het fragment hieronder. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.30 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oh, Wat Een Jaar! gemist? Chantal Janzen doet een enge Furby na Bekijk deze video » Oh, Wat Een Jaar!: Chantal, Ruben en Carlo doen de Spice Girls na Bekijk deze video »
TV :
Oh, Wat een Jaar!: Carlo Boszhard wordt bekogeld met modelauto's

Actuele video's

Meer actuele video's