ZIEN: Lorena Wiebes wint EK wielrennen op de weg in machtige sprint

ZIEN: Lorena Wiebes wint EK wielrennen op de weg in machtige sprint

De Nederlandse wielrenner Lorena Wiebes heeft de gouden medaille op het EK wielrennen in München gepakt. Ze was de snelste over 129 kilometer, vooral door haar machtige sprint in de slotmeters.

ZIEN: <em>Lorena Wiebes</em> wint EK wielrennen op de weg in machtige sprint De Nederlandse wielrenner Lorena Wiebes heeft de gouden medaille op het EK wielrennen in München gepakt. Ze was de snelste over 129 kilometer, vooral door haar machtige sprint in de slotmeters. BalsamoZe versloeg in de laatste meters wereldkampioene Elisa Balsamo. Wiebes bleef zeer nuchter onder de omstandigheden: "Iedereen heeft er hard voor gewerkt." Bekijk de laatste meters van het EK wielrennen hierboven. Bekijk ook Zien: Lorena Wiebes wint eerste etappe Tour de France Femmes en pakt eerste trui Bekijk deze video » EK wielrennen: Fabio Jakobsen sprint naar Europese titel in München Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Lorena Wiebes wint EK wielrennen op de weg in machtige sprint

Balsamo
Ze versloeg in de laatste meters wereldkampioene Elisa Balsamo. Wiebes bleef zeer nuchter onder de omstandigheden: "Iedereen heeft er hard voor gewerkt."

Bekijk de laatste meters van het EK wielrennen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's