Alfred Schreuder over vertrek Antony: "Wij spelen Champions League, Manchester United niet"

Alfred Schreuder over vertrek Antony: "Wij spelen Champions League, Manchester United niet"

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Antony ontbrak in de wedstrijdselectie van Ajax voor het Eredivisie-duel tegen Sparta. Na afloop ging het ook even over de veelbesproken Antony, die op weg lijkt te gaan naar het Manchester United van voormalig Ajax-trainer Erik ten Hag.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Alfred Schreuder</em> over vertrek <em>Antony</em>: &quot;Wij spelen Champions League, Manchester United niet&quot; Bekijk het complete speelschema van Ajax. Antony ontbrak in de wedstrijdselectie van Ajax voor het Eredivisie-duel tegen Sparta. Na afloop ging het ook even over de veelbesproken Antony, die op weg lijkt te gaan naar het Manchester United van voormalig Ajax-trainer Erik ten Hag. Tekst gaat verder onder de video. Champions LeagueAlfred Schreuder gaf aan dat hij niet wil dat de creatieve linkspoot vertrekt uit Amsterdam. 'We hebben in deze transferwindow al vijf à zes basisspelers verkocht en niet de minste. Wij spelen Champions League, Manchester United niet!" Bekijk de beelden van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Video: Ajax maakt komst Turkse verdediger Ahmetcan Kaplan wereldkundig Bekijk deze video » Vandaag Offside gemist? Andy van der Meijde gaat stuk om aankomst Schuurs bij Torino Bekijk deze video »
Voetbal :
Alfred Schreuder over vertrek Antony: "Wij spelen Champions League, Manchester United niet"

Champions League
Alfred Schreuder gaf aan dat hij niet wil dat de creatieve linkspoot vertrekt uit Amsterdam. 'We hebben in deze transferwindow al vijf à zes basisspelers verkocht en niet de minste. Wij spelen Champions League, Manchester United niet!"

Bekijk de beelden van ESPN NL hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV