Samenvatting etappe 3: Sam Bennett wint opnieuw in laatste Nederlandse Vuelta-etappe

Samenvatting etappe 3: Sam Bennett wint opnieuw in laatste Nederlandse Vuelta-etappe

Zondag 21 augustus 2022 om 20:49

Het Vuelta-avontuur in Nederland is zondagmiddag ten einde gekomen met een etappe in Breda. Sam Bennett won opnieuw de etappe, terwijl Edoardo Affini het rood overnam van Mike Teunissen.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting etappe 3: <em>Sam Bennett</em> wint opnieuw in laatste <em>Nederlandse Vuelta-etappe</em> Het Vuelta-avontuur in Nederland is zondagmiddag ten einde gekomen met een etappe in Breda. Sam Bennett won opnieuw de etappe, terwijl Edoardo Affini het rood overnam van Mike Teunissen. Tekst gaat verder onder de video. Julius van den BergOok de bolletjes trui is na de driedaagse voor een Nederlander: Julius van den Berg heeft die in zijn bezit. Van den Berg wist op dag twee de volle punten te pakken op de Alto. In de etappe van zondag maakte de 25-jarige Nederlander wederom onderdeel uit van de kopgroep. Bekijk de laatste kilomiter van etappe 3 hierboven. Lees ook het volledige etappeschema van de Vuelta 2022. Samenvatting Vuelta (Ronde van Spanje) etappe 1: Jumbo-Visma wint, Gesink in rood Bekijk deze video » Samenvatting Vuelta (Ronde van Spanje) etappe 2: Bennett wint, Teunissen in rood Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting etappe 3: Sam Bennett wint opnieuw in laatste Nederlandse Vuelta-etappe

Julius van den Berg
Ook de bolletjes trui is na de driedaagse voor een Nederlander: Julius van den Berg heeft die in zijn bezit. Van den Berg wist op dag twee de volle punten te pakken op de Alto. In de etappe van zondag maakte de 25-jarige Nederlander wederom onderdeel uit van de kopgroep.

Bekijk de laatste kilomiter van etappe 3 hierboven. Lees ook het volledige etappeschema van de Vuelta 2022.

Actuele video's

Meer actuele video's