Zien: Henk H. masseert naakte kinderen en wordt ontmaskerd door Alberto Stegeman

Zien: Henk H. masseert naakte kinderen en wordt ontmaskerd door Alberto Stegeman

Zien: <em>Henk H.</em> masseert naakte kinderen en wordt ontmaskerd door <em>Alberto Stegeman</em> Zondag was in Undercover in Nederland te zien hoe Alberto Stegeman de walgelijke praktijken van masseur Henk H. probeerde te stoppen. Deze man masseert zijn cliënten alleen als ze volledig naakt zijn en neemt bij vrouwen ook de billen en borsten mee. Dat klinkt al schokkend genoeg, maar het wordt nóg erger: er liggen ook naakte kinderen bij hem op de massagetafel, kinderen die vaak met zichzelf in de knoop zitten. H. profiteert van de kwetsbaarheid van deze cliënten en zet zijn strafbare acties gewoon door. Hoog tijd om in te grijpen, dus. Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zondag in Undercover in Nederland: naaktmasseur wordt geconfronteerd met zijn daden door Alberto Stegeman Bekijk deze video » ZIEN: Undercover in Nederland pakt naaktmasseur aan die kinderen blijkt te masseren Bekijk deze video »
TV :
Monday 22 August 2022 om 08:21

Zondag was in Undercover in Nederland te zien hoe Alberto Stegeman de walgelijke praktijken van masseur Henk H. probeerde te stoppen. Deze man masseert zijn cliënten alleen als ze volledig naakt zijn en neemt bij vrouwen ook de billen en borsten mee. Dat klinkt al schokkend genoeg, maar het wordt nóg erger: er liggen ook naakte kinderen bij hem op de massagetafel, kinderen die vaak met zichzelf in de knoop zitten. H. profiteert van de kwetsbaarheid van deze cliënten en zet zijn strafbare acties gewoon door. Hoog tijd om in te grijpen, dus.

Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's