De slimste mens finaleweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens finaleweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens finaleweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het zomerseizoen van De slimste mens is toe aan de finaleweek. In deze finaleweek komen de beste spelers van dit seizoen als uitdagers in het spel om zo (op vrijdag) te bepalen wie de Slimste Mens van dit jaar is. Ferdi StofmeelDe eerste uitdager van de finaleweek is Ferdi Stofmeel. De acteur, die vooral in komedies als Komt een vrouw bij de dokter speelt, was in zijn rondes erg goed: hij deed 6 keer mee en was 4 keer de Slimste van de Dag. Hij sluit aan bij zittend kandidaten Erik van Muiswinkel en Natasja Gibbs. FinaleweekIn de rest van de finaleweek zien we de vier beste spelers terug. Op dinsdag is dat Jip van den Toorn, op woensdag Jasper van Kuijk, op donderdag tv-persoonlijkheid Rob Goossens en op vrijdag presentatrice Anniko van Santen, die zeven keer meedeed en vijf keer de slimste was. Bekijk ook Stefan van der Wielen in De slimste mens: ‘Ten onder op VVD, net als rest van het land’ Bekijk deze video » Michiel Vos bloedeerlijk over kansen in De Slimste Mens: "Ken nog net Snelle" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het zomerseizoen van De slimste mens is toe aan de finaleweek. In deze finaleweek komen de beste spelers van dit seizoen als uitdagers in het spel om zo (op vrijdag) te bepalen wie de Slimste Mens van dit jaar is.

Ferdi Stofmeel
De eerste uitdager van de finaleweek is Ferdi Stofmeel. De acteur, die vooral in komedies als Komt een vrouw bij de dokter speelt, was in zijn rondes erg goed: hij deed 6 keer mee en was 4 keer de Slimste van de Dag. Hij sluit aan bij zittend kandidaten Erik van Muiswinkel en Natasja Gibbs.

Finaleweek
In de rest van de finaleweek zien we de vier beste spelers terug. Op dinsdag is dat Jip van den Toorn, op woensdag Jasper van Kuijk, op donderdag tv-persoonlijkheid Rob Goossens en op vrijdag presentatrice Anniko van Santen, die zeven keer meedeed en vijf keer de slimste was.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's