Bekijk de officiële trailer van Random Shit met Henry van Loon

Bekijk de officiële trailer van Random Shit met Henry van Loon

Videoland lanceerde zojuist de trailer van de nieuwe serie Random Shit. De serie, die bestaat uit losse sketches en verhalen, is vanaf 18 april te zien op Videoland. Steffen Haars en Flip van der Kuil, bekend van New Kids, zijn verantwoordelijk voor de nieuwe productie.

De hoofdrollen worden gespeeld door komieken Ruben van der Meer en Henry van Loon. Die laatste schittert momenteel in de hitserie De Luizenmoeder. Bekijk nu de eerste beelden van Random Shit.

Bekijk de officiële trailer van <em>Random Shit</em> met Henry van Loon Videoland lanceerde zojuist de trailer van de nieuwe serie Random Shit. De serie, die bestaat uit losse sketches en verhalen, is vanaf 18 april te zien op Videoland. Steffen Haars en Flip van der Kuil, bekend van New Kids, zijn verantwoordelijk voor de nieuwe productie. De hoofdrollen worden gespeeld door komieken Ruben van der Meer en Henry van Loon. Die laatste schittert momenteel in de hitserie De Luizenmoeder. Bekijk nu de eerste beelden van Random Shit.
TV :
Bekijk de officiële trailer van Random Shit met Henry van Loon
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de officiële trailer van Random Shit met Henry van Loon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV