William Rutten pakt Evert Santegoeds aan om gestook tussen Nick & Simon: "Je lult uit je nek"

William Rutten pakt Evert Santegoeds aan om gestook tussen Nick & Simon: "Je lult uit je nek"

Evert Santegoeds lijkt met een diabolisch genoegen te stoken tussen Nick Schilder en Simon Keizer. De Volendamse zangers gaan waarschijnlijk uit elkaar om aan een solocarrière te werken en Santegoeds grijpt alles aan om aan te tonen dat de liefde tussen de heren tamelijk bekoeld is. Fotograaf William Rutten wil hier niks van weten: "Dan zie je dat-ie uit zijn nek lult!"

Lees verder onder de video.

<em>William Rutten</em> pakt Evert Santegoeds aan om gestook tussen <em>Nick &amp; Simon</em>: &quot;Je lult uit je nek&quot; Evert Santegoeds lijkt met een diabolisch genoegen te stoken tussen Nick Schilder en Simon Keizer. De Volendamse zangers gaan waarschijnlijk uit elkaar om aan een solocarrière te werken en Santegoeds grijpt alles aan om aan te tonen dat de liefde tussen de heren tamelijk bekoeld is. Fotograaf William Rutten wil hier niks van weten: "Dan zie je dat-ie uit zijn nek lult!" Lees verder onder de video. GetagdNatuurlijk is Santegoeds berucht om zijn gave om van een mug een olifant te maken en dat lijkt de hoofdredacteur van Privé ook nu weer te doen. Zo "onthult" hij dat Simon Nick niet heeft getagd in Instagram-posts van een gezamenlijk optreden. Nóg schokkender: Simon volgt Nick helemaal niet op het sociale medium, maar andersom is dat wel het geval! Het is maar net waar je je druk om kunt maken. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: "Nick & Simon maken geen oogcontact meer" Bekijk deze video » Nick & Simon, Krezip en Rolf Sanchez op het festival ZAND, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Getagd
Natuurlijk is Santegoeds berucht om zijn gave om van een mug een olifant te maken en dat lijkt de hoofdredacteur van Privé ook nu weer te doen. Zo "onthult" hij dat Simon Nick niet heeft getagd in Instagram-posts van een gezamenlijk optreden. Nóg schokkender: Simon volgt Nick helemaal niet op het sociale medium, maar andersom is dat wel het geval! Het is maar net waar je je druk om kunt maken.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's