Maandag in B&B Vol Liefde: Dave is klaar met Denise

Maandag in B&B Vol Liefde: Dave is klaar met Denise

Maandag 22 augustus 2022 om 09:24

Waar Dave en Denise de afgelopen tijd beiden voldoening wisten te halen uit hun nietszeggende gesprekken blijkt die eerste nu toch wat aan het twijfelen te zijn geraakt: 'Ik moet daar echt iets mee.'

'Gevoel mis ik een beetje'
Hij belt met zijn beste vriend om zijn verhaal te doen en vertelt hem: 'We hebben het superleuk met elkaar en hebben gezoend. Je zou eigenlijk een gevoel moeten hebben dat je dat vaker zou willen maar dat gevoel mis ik een beetje.' Eigenlijk weet Dave wel wat hem te doen staat: met gierende banden terug naar huis.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Maandag in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Dave is klaar met Denise Waar Dave en Denise de afgelopen tijd beiden voldoening wisten te halen uit hun nietszeggende gesprekken blijkt die eerste nu toch wat aan het twijfelen te zijn geraakt: 'Ik moet daar echt iets mee.' 'Gevoel mis ik een beetje'Hij belt met zijn beste vriend om zijn verhaal te doen en vertelt hem: 'We hebben het superleuk met elkaar en hebben gezoend. Je zou eigenlijk een gevoel moeten hebben dat je dat vaker zou willen maar dat gevoel mis ik een beetje.' Eigenlijk weet Dave wel wat hem te doen staat: met gierende banden terug naar huis. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol liefde: heeft Denise al seks gehad met Dave en/of Sven? Bekijk deze video » Laatste week B&B Vol Liefde: tranen bij Denise & Martijn houdt van Fenna Bekijk deze video »
TV :
Maandag in B&B Vol Liefde: Dave is klaar met Denise

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's