'Thierry Baudet politiek uitgespeeld na prijzen Poetin' (video)

'Thierry Baudet politiek uitgespeeld na prijzen Poetin' (video)

De bekende Vlaamse viroloog Marc van Ranst haalde afgelopen weekend flink uit naar Thierry Baudet, nadat die op 19 augustus wederom verkondigde veel respect te hebben voor Poetin: 'Ik denk dat hij een grootse held is en een vechter voor de Westerse cultuur', aldus de Forum-voorman die begrijpelijkerwijs veel kritiek oogst met dergelijke uitspraken.

'Baudet politiek uitgespeeld'
Van Ranst: 'Dit is een man die politiek uitgespeeld is omwille van zijn eigen rechtsextremistische stommiteiten.' Daar heeft hij natuurlijk duidelijk een punt, gelet op de vrije val van Forum voor Democratie in de peilingen.

Bekijk een fragment uit de veelbesproken podcast van Laura-Lynn Tyler Thompson, waarin Baudet ook aangeeft het fantastisch te vinden wat Poetin momenteel in Oekraïne doet, hieronder. Daar weer onder lees je de reactie van Baudet op de aanval van Van Ranst.

'Thierry Baudet politiek uitgespeeld na prijzen <em>Poetin</em>' (video) De bekende Vlaamse viroloog Marc van Ranst haalde afgelopen weekend flink uit naar Thierry Baudet, nadat die op 19 augustus wederom verkondigde veel respect te hebben voor Poetin: 'Ik denk dat hij een grootse held is en een vechter voor de Westerse cultuur', aldus de Forum-voorman die begrijpelijkerwijs veel kritiek oogst met dergelijke uitspraken. 'Baudet politiek uitgespeeld'Van Ranst: 'Dit is een man die politiek uitgespeeld is omwille van zijn eigen rechtsextremistische stommiteiten.' Daar heeft hij natuurlijk duidelijk een punt, gelet op de vrije val van Forum voor Democratie in de peilingen. Bekijk een fragment uit de veelbesproken podcast van Laura-Lynn Tyler Thompson, waarin Baudet ook aangeeft het fantastisch te vinden wat Poetin momenteel in Oekraïne doet, hieronder. Daar weer onder lees je de reactie van Baudet op de aanval van Van Ranst. Bekijk ook Video: Thierry Baudet over zwangerschap Davide Bekijk deze video » Video: Thierry Baudet op vingers getikt door Kamervoorzitter na 'sukkels'-uitspraak Bekijk deze video »
Nieuws :
'Thierry Baudet politiek uitgespeeld na prijzen Poetin' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's