Raymond van Barneveld heeft 'enorm leuke tijd' met nieuwe vriendin

Raymond van Barneveld heeft 'enorm leuke tijd' met nieuwe vriendin

Raymond van Barneveld met nieuwe vriendin Julia Evans in Parijs

Raymond van Barneveld is helemaal in de wolken met zijn nieuwe vriendin Julia Evans. De twee zijn samen in Parijs en de darter die onlangs besloot met pensioen te gaan, laat van zich horen via Instagram. Na een heftige tijd, waarin Van Barneveld aankondigde te gaan scheiden en te stoppen met darten, heeft hij het nu goed naar zijn zin in de stad van de liefde. 'Onwijs bedankt voor de support afgelopen week', laat hij weten aan zijn 'Barney army'.

Raymond van Barneveld heeft 'enorm leuke tijd' met nieuwe vriendin Raymond van Barneveld met nieuwe vriendin Julia Evans in Parijs Raymond van Barneveld is helemaal in de wolken met zijn nieuwe vriendin Julia Evans. De twee zijn samen in Parijs en de darter die onlangs besloot met pensioen te gaan, laat van zich horen via Instagram. Na een heftige tijd, waarin Van Barneveld aankondigde te gaan scheiden en te stoppen met darten, heeft hij het nu goed naar zijn zin in de stad van de liefde. 'Onwijs bedankt voor de support afgelopen week', laat hij weten aan zijn 'Barney army'.
Sport :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld heeft 'enorm leuke tijd' met nieuwe vriendin of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: parijs, ahoy, pensioen, liefde, scheiden, barneveld, darten, wolken, sites, paris, amazing, Raymond van Barneveld, files, rtlboulevard, darter, tower, stad

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.