Heb ik wat van je aan?: Maxime Meiland zoekt dansjurk voor haar trouwfeest

Heb ik wat van je aan?: Maxime Meiland zoekt dansjurk voor haar trouwfeest

In de eerste aflevering van het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? gaan ontwerpers aan de slag voor Maxime Meiland. De realityster is naarstig op zoek naar een jurk voor haar bruiloft waar ze lekker in kan dansen. Een van de designers heeft bij het opmeten van Maxime wel een bijzondere vraag, een cruciaal onderdeel voor het ontwerpen van haar droomjurk. Maxime moet namelijk haar tepels goed aanwijzen…

Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder.

Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Heb ik wat van je aan?</em>: Maxime Meiland zoekt dansjurk voor haar trouwfeest In de eerste aflevering van het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? gaan ontwerpers aan de slag voor Maxime Meiland. De realityster is naarstig op zoek naar een jurk voor haar bruiloft waar ze lekker in kan dansen. Een van de designers heeft bij het opmeten van Maxime wel een bijzondere vraag, een cruciaal onderdeel voor het ontwerpen van haar droomjurk. Maxime moet namelijk haar tepels goed aanwijzen… Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder. Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Maxime Meiland en Leroy over openingsdans: "Niemand weet hoe de dans gaat" Bekijk deze video » Prachtige beelden: Maxime Meiland deelt aftermovie van haar huwelijksdag Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's