Grenzeloos verliefd: zo werd Julia verliefd op Amerikaanse gevangene Kyle

Grenzeloos verliefd: zo werd Julia verliefd op Amerikaanse gevangene Kyle

Maandag 22 augustus 2022 om 12:27

Grenzeloos verliefd volgt Nederlandse jongeren die alles achterlaten in Nederland om in het buitenland te gaan wonen met hun grote liefde. Julia vertelt in dit programma haar bijzondere verhaal, hoe zij verliefd werd op een man die in Amerika in de gevangenis zit.

Lees verder onder de video.

<em>Grenzeloos verliefd</em>: zo werd Julia verliefd op Amerikaanse gevangene Kyle Grenzeloos verliefd volgt Nederlandse jongeren die alles achterlaten in Nederland om in het buitenland te gaan wonen met hun grote liefde. Julia vertelt in dit programma haar bijzondere verhaal, hoe zij verliefd werd op een man die in Amerika in de gevangenis zit. Lees verder onder de video. Kyle kan criminele leven moeilijk loslatenJulia zat vanwege een operatie thuis en besloot te gaan schrijven met Kyle, die in de Verenigde Staten achter de tralies zat. Ze schreven allerlei brieven naar elkaar en werden verliefd. De 19-jarige Julia besloot daarom naar Texas te verhuizen als Kyle weer op vrije voeten is, maar het leven daar blijkt niet makkelijk te zijn aangezien hij zijn oude criminele gewoontes maar moeilijk kan loslaten… Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd hierboven. Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd start 24 augustus bij Net5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »

Kyle kan criminele leven moeilijk loslaten
Julia zat vanwege een operatie thuis en besloot te gaan schrijven met Kyle, die in de Verenigde Staten achter de tralies zat. Ze schreven allerlei brieven naar elkaar en werden verliefd. De 19-jarige Julia besloot daarom naar Texas te verhuizen als Kyle weer op vrije voeten is, maar het leven daar blijkt niet makkelijk te zijn aangezien hij zijn oude criminele gewoontes maar moeilijk kan loslaten…

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd hierboven.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's