Heb ik wat van je aan?: ‘Sta ik daar voor spek en ei, spek en kaas? Oh, bonen’

Heb ik wat van je aan?: ‘Sta ik daar voor spek en ei, spek en kaas? Oh, bonen’

Maandag 22 augustus 2022 om 12:47

In Heb ik wat van je aan? gaan de ontwerpers een jurk maken voor Maxime Meiland. De realityster zoekt een jurk voor haar bruiloft, waarin ze lekker kan dansen. Een van de designers heeft het gezellig met haar, al weet hij nog niet hoe designavontuur voor hem gaat uitpakken. En de deelnemer heeft een mooie manier om dat te omschrijven. “Misschien is ze leuk tegen iedereen. En sta ik daar een beetje voor spek en ei… spek en kaas? Oh, bonen.”

Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder.

Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Heb ik wat van je aan?</em>: ‘Sta ik daar voor spek en ei, spek en kaas? Oh, bonen’ In Heb ik wat van je aan? gaan de ontwerpers een jurk maken voor Maxime Meiland. De realityster zoekt een jurk voor haar bruiloft, waarin ze lekker kan dansen. Een van de designers heeft het gezellig met haar, al weet hij nog niet hoe designavontuur voor hem gaat uitpakken. En de deelnemer heeft een mooie manier om dat te omschrijven. “Misschien is ze leuk tegen iedereen. En sta ik daar een beetje voor spek en ei… spek en kaas? Oh, bonen.” Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder. Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Heb ik wat van je aan?: Maxime Meiland zoekt dansjurk voor haar trouwfeest Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's