We Need to Talk About Cosby: ‘Een van de grootste seksuele roofdieren in Hollywood’

We Need to Talk About Cosby: ‘Een van de grootste seksuele roofdieren in Hollywood’

Maandag 22 augustus 2022 om 13:10

Vanaf vanavond kun je kijken naar de documentaireserie We Need to Talk About Cosby, waarin een portret wordt geschetst van de beroemde comedian Bill Cosby. Jarenlang werd hij gezien als een grote komiek die veel heeft betekent voor de emancipatie van zwarte acteurs in Hollywood, maar er is een beerput opengegaan met verhalen over zijn misbruik.

Lees verder onder de video.

<em>We Need to Talk About Cosby</em>: ‘Een van de grootste seksuele roofdieren in Hollywood’ Vanaf vanavond kun je kijken naar de documentaireserie We Need to Talk About Cosby, waarin een portret wordt geschetst van de beroemde comedian Bill Cosby. Jarenlang werd hij gezien als een grote komiek die veel heeft betekent voor de emancipatie van zwarte acteurs in Hollywood, maar er is een beerput opengegaan met verhalen over zijn misbruik. Lees verder onder de video. Cosby's misdaden tegen vrouwenDe laatste jaren hebben slachtoffers een boekje opengedaan over de schaduwkant van Cosby. Interviews met comedians, journalisten en vrouwen maken in de serie duidelijk wat voor misdaden hij pleegde tegen vrouwen en hoe hij geobsedeerd was door macht. Een de geïnterviewden noemt de acteur ‘een van de grootste seksuele roofdieren in Hollywood’. Bekijk de eerste beelden van We Need to Talk About Cosby hierboven. De documentaireserie We Need to Talk About Cosby is van maandag 22 tot en met donderdag 25 augustus dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van We Need to Talk About Cosby terugkijken bij Gids.tv.

Cosby's misdaden tegen vrouwen
De laatste jaren hebben slachtoffers een boekje opengedaan over de schaduwkant van Cosby. Interviews met comedians, journalisten en vrouwen maken in de serie duidelijk wat voor misdaden hij pleegde tegen vrouwen en hoe hij geobsedeerd was door macht. Een de geïnterviewden noemt de acteur ‘een van de grootste seksuele roofdieren in Hollywood’.

Bekijk de eerste beelden van We Need to Talk About Cosby hierboven.

De documentaireserie We Need to Talk About Cosby is van maandag 22 tot en met donderdag 25 augustus dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van We Need to Talk About Cosby terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's