B&B Vol Liefde: Menno wil Natasja tijdens date verrassen met romantisch T-shirt

B&B Vol Liefde: Menno wil Natasja tijdens date verrassen met romantisch T-shirt

Menno ziet Natasja wel zitten, zo wordt duidelijk in B&B Vol Liefde. Hij logeert al even bij de bed and breakfast-eigenaresse en ze gaan op date. Ze gaan kleiduivenschieten, en wie denkt dat dit niet romantisch is heeft het mis. Menno heeft namelijk een speciaal T-shirt gemaakt waarmee hij Natasja wellicht voor zich kan winnen. Op het shirt staat zijn hart en haar sleutel, die precies in elkaar passen. Nu is het de grote vraag hoe Natasja reageert op dit romantische gebaar van Menno…

Bekijk de beelden van B&B Vol Liefde in de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Menno wil Natasja tijdens date verrassen met romantisch T-shirt Menno ziet Natasja wel zitten, zo wordt duidelijk in B&B Vol Liefde. Hij logeert al even bij de bed and breakfast-eigenaresse en ze gaan op date. Ze gaan kleiduivenschieten, en wie denkt dat dit niet romantisch is heeft het mis. Menno heeft namelijk een speciaal T-shirt gemaakt waarmee hij Natasja wellicht voor zich kan winnen. Op het shirt staat zijn hart en haar sleutel, die precies in elkaar passen. Nu is het de grote vraag hoe Natasja reageert op dit romantische gebaar van Menno… Bekijk de beelden van B&B Vol Liefde in de video van RTL Boulevard hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B-eigenaresse Natasja is klaar met Jan: "Ik word niet gelukkig van jou" Bekijk deze video » Laatste week B&B Vol Liefde: tranen bij Denise & Martijn houdt van Fenna Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Menno wil Natasja tijdens date verrassen met romantisch T-shirt

Actuele video's

Meer actuele video's