Nieuw seizoen LEGO Masters: bekijk eerste beelden van de duo’s en kunstwerken

Nieuw seizoen LEGO Masters: bekijk eerste beelden van de duo’s en kunstwerken

Maandag 22 augustus 2022 om 15:25

Nog even geduld en dan gaat de nieuwe reeks van LEGO Masters van start. Deze keer wordt de presentatie overgenomen door Jamai Loman en Andy Peelman, en daarnaast verschijnen er natuurlijk ook weer frisse nieuwe duo’s aan de start. In de eerste beelden kun je alvast zien wie dit jaar meedoen met de LEGO-wedstrijd en wat deze duo’s voor kunstwerken maken.

Bekijk de beelden van LEGO Masters hieronder.

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>LEGO Masters</em>: bekijk eerste beelden van de duo’s en kunstwerken Nog even geduld en dan gaat de nieuwe reeks van LEGO Masters van start. Deze keer wordt de presentatie overgenomen door Jamai Loman en Andy Peelman, en daarnaast verschijnen er natuurlijk ook weer frisse nieuwe duo’s aan de start. In de eerste beelden kun je alvast zien wie dit jaar meedoen met de LEGO-wedstrijd en wat deze duo’s voor kunstwerken maken. Bekijk de beelden van LEGO Masters hieronder. Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Video: Jamai Loman vervangt Ruben Nicolai in nieuw seizoen LEGO Masters Bekijk deze video » Nieuw seizoen LEGO Masters start 27 augustus met Jamai en Andy als presentatoren Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's