Bekijk de eerste trailer van La Casa de Papel seizoen 3

Bekijk de eerste trailer van La Casa de Papel seizoen 3

De eerste twee seizoenen van de Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel waren een enorm succes. Vandaag (1 april 2019) heeft Netflix de eerste beelden vrijgegeven van het derde seizoen, dat op 19 juli in première zal gaan op de streamingdienst.

Roof
La Casa de Papel vormde nog maar eens het bewijs dat Netflix durft te investeren in originele verhalen in niet-Engelstalige gebieden. De eerste twee 'delen' draaiden om de grootste roof uit de geschiedenis: de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. Hier wordt geld gedrukt, waardoor het team een enorme hoeveelheid geld naar buiten kan smokkelen.

Geruchten
Tot dusver is er weinig bekend over het derde seizoen. Het gerucht gaat dat de Spaanse Bank het doelwit van het nieuwe seizoen zal worden. De kluis van deze bank ligt 48 meter onder de grond en de omringende gangen kunnen met water gevuld worden. In januari regende het nepbiljetten op de Plaza de Callao, het plein waaronder de kluis verborgen ligt: een serieuze aanwijzing voor de waarheid van de geruchten.

Seizoen drie van La Casa de Papel is vanaf 19 juli 2019 te streamen op Netflix.

Bekijk de eerste trailer van <em>La Casa de Papel</em> seizoen 3 De eerste twee seizoenen van de Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel waren een enorm succes. Vandaag (1 april 2019) heeft Netflix de eerste beelden vrijgegeven van het derde seizoen, dat op 19 juli in première zal gaan op de streamingdienst. RoofLa Casa de Papel vormde nog maar eens het bewijs dat Netflix durft te investeren in originele verhalen in niet-Engelstalige gebieden. De eerste twee 'delen' draaiden om de grootste roof uit de geschiedenis: de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. Hier wordt geld gedrukt, waardoor het team een enorme hoeveelheid geld naar buiten kan smokkelen. Bekijk de trailer van de nieuwe Netflix-serie: Undercover Bekijk deze video » GeruchtenTot dusver is er weinig bekend over het derde seizoen. Het gerucht gaat dat de Spaanse Bank het doelwit van het nieuwe seizoen zal worden. De kluis van deze bank ligt 48 meter onder de grond en de omringende gangen kunnen met water gevuld worden. In januari regende het nepbiljetten op de Plaza de Callao, het plein waaronder de kluis verborgen ligt: een serieuze aanwijzing voor de waarheid van de geruchten. Seizoen drie van La Casa de Papel is vanaf 19 juli 2019 te streamen op Netflix.
Trailer :
Bekijk de eerste trailer van La Casa de Papel seizoen 3

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste trailer van La Casa de Papel seizoen 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV